رییس مرکزهای پژوهش های مجلس گفت: هدفمند کردن یارانه ها موضوع مهمی است که این مساله ربطی به انتخابات ندارد و مجلس با توجه به حساسیتی که نسبت به افزایش تورم در کشور دارد تلاش می کند این لایحه را با دقت بیشتری بررسی کند.
احمد توکلی نماینده مردم تهران و رئیس مرکز پژوهش های مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در خصوص کاندیداتوری خود در عرصه انتخابات گفت: من تصمیمی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری دهم ندارم.
توکلی اظهار داشت: افراد جدیدی در عرصه انتخابات رفت و آمد می کنند که این امر موجب تغییر آرایش سیاسی می شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اجماع اصولگرایان در حمایت از احمدی نژاد چگونه ارزیابی می کند ادامه داد: در این زمینه اظهار نظر نمی کنم.
توکلی درباره تخصیص بنزین یارانهای از سوی دولت و اینکه مجلس وارد بحث تعیین قیمت بنزین خواهد شد یا خیر؟ گفت: من با تعیین 300 لیتر بنزین یارانه ای در سه ماه اول سال مخالفم اما این اقدام دولت تعارضی با قانون ندارد.
وی اضافه کرد: چون دولت مطابق مصوبه مجلس در قانون بودجه 88 می تواند بنزین تولید داخل را به شکل یارانه ای در اختیار مردم قرار دهد و فقط بنزین واردات را به نرخ آزاد بفروشد.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس درباره لایحه هدفمند کردن یارانه ها گفت: کمیسیون ویژه تلاش می کند که هر چه زودتر لایحه هدفمند کردن یارانه ها مورد بررسی قرار گیرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: هدفمند کردن یارانه ها موضوع مهمی است که این مساله ربطی به انتخابات ندارد و مجلس با توجه به حساسیتی که نسبت به افزایش تورم در کشور دارد تلاش می کند این لایحه را با دقت بیشتری بررسی کند.
خبرگزاری فارس: دبیر کل حزب عدالتخواه گفت: هیچ کلمهای قادر به وصف استقبال بینظیر مردم از رئیسجمهور در سفرهای استانی نیست.
امیرسعید نقیزاده دبیر کل حزب عدالتخواه، در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در خصوص سفر احمدینژاد به استان اصفهان و استقبال گسترده ای که مردم این استان از رئیسجمهور کردند، اظهارداشت: رئیسجمهور در تمام سفرهای استانی هیئت دولت با استقبال شایان توجهی مواجه میشود که این نشاندهنده علاقه مردم به دولت است.
وی ادامه داد: احمدینژاد اولین رئیسجمهوری است که به مردم غیر از ساکن پایتخت اهمیت میدهد، با آنها ملاقات میکند و مشکلاتشان را حل میکند، در تمام دنیا این سفرهای استانی بیسابقه است.
دبیر کل حزب عدالتخواه افزود: سفرهای استانی حرکت تازهای بود که در هیچ کجای دنیا اتفاق نیفتاده است، اینکه رئیسجمهوری پنجاهوپنج سفراستانی داشته باشد و مردم استانهای دیگر را به چشم مردم پایتخت نگاه کند،امری بی نظیر است. استقبال بینظیر مردم استانهای مختلف از رئیسجمهور در دور دوم سفرها نشانه این است که سفرهای استانی توانسته مشکلات مردم را حل کند.
وی بیان کرد: آیا کسی میتواند موافق سفرهای استانی رئیسجمهور نباشد ولی به استقبال او بیاید؟ این غیر ممکن است.
نقیزاده تاکید کرد: استقبال کمنظیر مردم شهرستانهای مختلف از رئیسجمهور در دور دوم سفرهای استانی نشانه تشکر مردم از احمدینژاد است که توانست بسیاری از مشکلات عمرانی و مسائل دیگر استانها را حل کند.
وی با بیان اینکه مردم دولت را دوست دارند، تصریح کرد: مجموعه دولت متجلی در شخص رئیسجمهور است، وقتی مردم در سفرهای استانی از رئیسجمهور استقبال بینظیر میکنند این نشانه علاقه بسیار مردم به دولت است.
دبیر کل حزب عدالتخواه گفت: هیچ کلمهای قادر به وصف استقبالهای مردمی در سفرهای استانی نیست، استقبالهای مردم بینظیر، بیهمتا و بیمانند است.
وی در خصوص ادامه یافتن سفرهای استانی در دولتهای بعدی، یادآورشد: اگر دولتهای بعدی هم مانند احمدینژاد جهت خدمتگزاری به مردم بخواهند این سفرها را ادامه دهند خوب است ولی اگر برای کارهای تبلیغی بخواهند سفر کرده واعلام کنند که ما کارهای دولت نهم را ادامه میدهیم درست نیست و مردم متوجه این روش ها میشوند.
خبرگزاری فارس: شورای مرکزی نهضت آزادی ایران با کاندیداهای جریان اصلاحطلب دیدار میکند.
به گزارش خبرنگار "سرویس فضای مجازی " خبرگزاری فارس، نهضت آزادی ایران جهت اتخاذ تصمیم نهایی برای انتخابات ریاست جمهوری دور دهم با میرحسین موسوی و مهدی کروبی دیدار میکند.
رجا نوشت، پیش بینی میشود بعد از انجام این دیدارها، نهضت آزادی تصمیم خود را درباره چگونی ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری اعلام کند.
نهضت آزادی ایران از حامیان کاندیداتوری محمد خاتمی بود.
میرحسین موسوی در نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود، در حالی یکی از مهمترین بخشهای سخنانش را به جمع کردن گشتهای ارشاد اختصاص داد که این اقدام در اختیارات یک رئیسجمهور نیست.
به گزارش خبرنگار "سرویس فضای مجازی " ، میرحسین موسوی در نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود پس از 20 سال، یکی از مهمترین بخشهای سخنانش را به جمع کردن گشتهای ارشاد اختصاص داد. وی وعده داد که در صورت انتخاب بهعنوان رئیسجمهور، این گشتها را جمع میکند.
اما به نظر میرسد این وعده موسوی نیز از سوی برخی حامیان خاتمی که هنوز عدم صداقت او را در ورود به عرصه انتخابات در اسفندماه علیرغم اظهارات قبلیاش به خاتمی مبنی بر اینکه تا اردیبهشت ماه عجلهای ندارد، گوشه و کنار یادآوری میکنند، در حال تعبیر به عدم صداقت است.
محمد علی ابطحی رئیس دفتر خاتمی و معاون پارلمانی دولت او که روز گذشته از مهدی کروبی برای مشاوره فرهنگی در ستادش، حکم گرفت، نخستین کسی بود که در وبلاگش از این وعده غیرعملیاتی انتقاد کرد و نوشت، " از آقایان مهندس موسوی و کروبی البته انتظار میرود چیزی را وعده دهند که بتوانند اجرا کنند. من نمیدانم رئیس جمهور با چه مکانیزمی میتواند جلوی تصمیم نیروی انتظامی را که در اختیارش نیست بگیرد؛ همچنان که آقای خاتمی هم نتوانست در دوران خودش در حالی که آقای قالیباف رئیس نیروی انتظامی بود، جلوی این نوع رفتارها را بگیرد. اگر مهندس موسوی واقعاً برای اجرایی شدن این وعده خود راهکار عملیاتی مشخصی دارد و بعد از انتخاب شدن نخواهد گفت که نگذاشتند و از عهده اختیارات من خارج است، نکته بسیار مهمی را در راهبردهای اجتماعی خود قرار داده است. "
اما این انتقاد محدود به ابطحی نماند و عبدالله رمضانزاده قائم مقام دبیرکل حزب مشارکت و سخنگوی دولت سابق هم که روز پنجشنبه برای راضی کردن بدنه ستادهای 88 سخنرانی میکرد، گفت: "با تاکید بر این که کاندیداهای اصلاح طلب به هیچ وجه نباید توقعات و انتظارات جامعه را بالا ببرند شعار جمع کردن گشتهای ارشاد را نامناسب دانست و گفت: "من هنوز نتوانستهام شعار میر حسین موسوی مبنی بر جمع کردن گشتهای ارشاد را هضم کنم. این شعار البته خواست جامعه است و باید انجام شود اما تحقق این شعار فراتر از اختیارات ریاست جمهوری است و با این وعده انتظارات جامعه بالا میرود.
بالا بردن انتظارات و عدم تحقق وعدهها باعث گسترش بیاعتمادی در جامعه میشود. در اساس هر کسی مطالبات را بدون امکان تحقق افزایش دهد باعث گسترش بی اعتمادی در جامعه میشود و این خطرناک است. "
رجا نوشت، تیتر کردن این جمله از موسوی که "گشتهای ارشاد را جمع میکنم " توسط 2 ارگان مکتوب حامی کروبی (اعتماد و اعتمادملی) نیز نوعی واکنش تخفیفی به موسوی بود.
موسوی نیز به تازگی به یکی از نمایندگان مجلس هفتم نیز که تمایل دارد در ستادش از او به عنوان مشاور اقتصادی استفاده کند، گفته است تعدادی از دوستان هم به من در خصوص بازتابهای منفی این جمله تذکر دادند و گویا در این زمینه بیتدبیری به خرج دادیم.
دبیر کل حزب وفاق گفت: تمام آرای خاتمی به سمت میرحسین سرازیر نخواهد شد و خاتمی آرائی دارد که مختص به خود اوست.
سید محمد حسن حسینی دبیرکل حزب وفاق، در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به اجماع اصلاحطلبان اظهار داشت: اوایل اردیبهشت ماه تکلیف اجماع اصلاحات و نامزدنهایی این جبهه مشخص خواهد شد.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه ویژگی کاندیدایی که قرار است اصلاحات روی آن اجماع کنند چیست، تصریح کرد: هنوز هیچ استراتژی از سوی اصلاحطلبان مشخص نشده که بر اساس آن توافقی صورت بگیرد و چنین استراتژی فعلاً وجود ندارد.
دبیرکل حزب وفاق اد امه داد: جمهوریت و اسلامیت هر دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند و کسی نمیتواند جمهوریت را قبول داشته باشد ولی اسلامیت را قبول نداشته باشد و بالعکس، جمهوریت و اسلامیت هر دو اصول محکمی هستند که کاندیدای اصلاحطلب باید به آن پایبند باشد.
وی افزود: جمهوریت و اسلامیت اصول غیر قابل تغییری است که کاندیدای اصلاحطلب باید روی آن محکم باشد و در جهت تحقق آن برنامه کند.
حسینی تاکید کرد: حزب وفاق در وضع موجود و با توجه به کنارهگیری خاتمی از جریان انتخابات، از میرحسین حمایت میکند.
وی در خصوص احتمال حضور دوباره خاتمی در عرصه انتخابات تصریح کرد: بعید است که مجدداً خاتمی وارد صحنه انتخابات شود چون او به صورت رسمی انصرافش را اعلام کرد.
دبیر کل حزب وفاق در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا میرحسین میتواند تمام آراء طرفداران خاتمی را به خود جمع کند، گفت: قطعاً این گونه نیست و تمام آراء خاتمی به سمت میرحسین سرازیر نخواهد شد چراکه خاتمی آرائی دارد که مختص به خود اوست و حدود هفتاد درصد احزابی که از خاتمی حمایت میکردند از میرحسین حمایت خواهند کرد.